Vinterbadning kan være en god måde at sætte dagen igang på

25 mar 2017

Vinterbadning kan være en god måde at sparke dagen igang på

Rundt omkring i landet findes der mange danskere som starter dagen ud på danske badebroer rundt omkring i det ganske danske land. Vinterbadning er en hobby, hvor man tidligt på dagen kan starte ud, flere eller en selv, ved at klæde sig i badetøjet og bagefter smider sig i vandet. Det behøves ikke at være en lang tur i vandet. Når man så står der på badebroer i det danske land og hopper i vandet kan man få en god start på dagen.

Hvad kan man få ud af at springe i det kolde vand

Man kan få meget ud af at springe i det kolde vand en kold vintermorgen. Det kan være godt for blodomløbet at springe ned i det kolde vand. Det sætter simpelthen gang i kroppen. Man kan få en kripplende fornemmelse i hele kroppen som fortæller at kuldechokket virkeligt har sat ordenligt gang i systemet. At skifte morgenkaffen ud med kuldegys kan være godt for kroppen og man kan komme til at føle at man virkeligt er kommet ordenligt og rigtigt igang med dagen.

Hvor kan man finde ligesindede der vil med i det kolde vand

Hvis man har en interesse for at stå på en badebro om morgenen og prøve sig frem med vinterbadning, så findes der mange klubber for ligesindede, hvor man sammen står på badebroer rundt omkring i landet og hopper i vandet. Selvom det kan være skræmmende at begynde på, kan det være udfordringen værd. Hvis man laver et par søgninger på nettet, kan man finde mange klubber og foreninger, hvor folk mødes på bestemte steder i landet for at hoppe i vandet. Måske ligger foreningerne nogle gode steder, hvor man i samme omgang kan tage en tur i sauna bagefter. Det kan være en god ide allerede ide at søge sig frem efter foreninger, hvor man kan komme ind i et fælleskab for andre vinterbadere i danmark.

Relateret læsning