Oliesug er godt for naturen

07 maj 2022

Det lyder måske ikke som noget, der giver mening, når vi siger, at oliesug er noget, som der er godt for naturen, for vi får jo så tit at vide, at olie ikke er godt for naturen, selvom det er skabt ude i naturen, men det har noget at gøre med, hvordan vi omdanner det, hvortil vi så ender med at forurene med det.
Men det skal i denne sammenhæng forstås som et firma, hvor vi mere præcist mener https://oliesug.nu/, og det er ganske korrekt, som navnet lægger op til, et firma, som der blandt mere sørger for at sugen olien op, hvor den skulle være sluppet ud, så den ikke ender med at forurene mere end højst nødvendigt.
Derfor er dette firma et, man skal tage fat i, når man opdager et område eller sted, hvor man har mistanke om, at der kan være sket forurening med olie, eller hvis man selv har et firma, hvor der pludselig kommer til ved et uheld at være et olieudslip.

Det er med at få fat i Oliesug hurtigt!

Der er det næsten ligesom med brandvæsenet, hospitalsfolk og politiet, at man skal tilkalde dem, når der er brug for dem, for her handler det også om naturens helbred, og der er mange dyre- og planteliv, som der kan miste livet, hvis man ikke handler hurtigt, og det er her, hvor Oliesug kommer ind billedet.
De kan hjælpe i mange henseender, når det drejer sig om udslip af olie, og de skal nok kunne assistere, om der er tale om store mængder af udslip af olie, eller hvis det mere er en lille smule, som der er sluppet ud.
Uanset mængden er det aldrig heldigt, når der sker et udslip af olie, og selv en lille smule kan være med til at forvolde store skader, så man skal ikke tøve det mindste med at tage fat i Oliesug, når man opdager noget olieudspil eller har på fornemmelsen, at det er noget, som der snart kunne komme til at finde sted.
Du ender indirekte med at være en redningsmand på den måde.

Relateret læsning