Kunstgødning til haven

24 okt 2021

Der findes meget kunst gødning til haverne rundt omkring, for ikke at tale om den kunstgødning der bruges på golfbanerne. Jeg ville ønske at min græsplæne så ud som en golfbane, men det gør den virkelig ikke – jeg ved ikke lige hvad jeg gør forkert, men min græsplæne er fyldt med mælkebøtter og al mulig andet ukrudt. Der er så nogle venner i min omgangskreds, der har sagt, at jeg skal anvende kunstgødning for at kvæle ukrudtet, ellers kommer det aldrig til at lykkes med at få en pæn og ukrudts fri græsplæne.

Haveentusiaster

Ja, det kan jeg jo ikke lige kalde mig selv – og jeg er da også i tvivl og natur gødning fra ens mødding eller om kunstgødning er det bedste for min have. Da jeg googlede gødning, vil jeg ikke ligefrem sige at jeg blev meget klogere – jeg kunne simpelthen ikke forstå hvad det var jeg skulle bruge. Jeg er jo en ældre dame, og alt det her kunst agtige, hvad har det med gødning at gøre – der kom billeder frem med kunst da jeg googlede kunstgødning, og det var ikke lige det jeg ledte efter. Men jeg faldt over en side der hed grogreen.dk – de havde økologiske og miljøvenlige haveprodukter, og så skrev de noget om organisk gødning styrker mikrolivet i jorden og styrker planterne – så må deres kunstgødning jo være baseret på udvikling af naturlig havepleje. Det kan jeg så ligestille med min gammeldags metode med møddingen. Jeg tror ikke jeg kommer tættere på det.

Relateret læsning