Kom i festhumør med det rette Oktoberfest kostume

09 sep 2017


Har man altid drømt at blive den absolut bedste udgave af sig selv som ægte tyroler i et sejt tyroler kostume? Hvad enten der skal dresses op til en tur sydpå til ægte Oktoberfest i München, eller man skal til en mere lokal af slagsen, man er inviteret til temafest hos venner, på arbejdspladsen eller i uddannelsesinstitutionen, man skal være med i en karnevalsparade eller til en fastelavnsfest, etc. – så er det helt sikkert muligt at få fingrene i et flot, skægt eller forførende tyroler kostume.

Hos Festtema er man specialister i alle mulige slags kostumer og udklædninger – og altså også tyroler kostumer til både kvinder og mænd. Det kan derfor helt sikkert godt betale sig at bladre lidt i deres store produktkatalog. Lederhosen, seler, tyrolerhatte til begge køn, ternede skjorter, tyrolersko til mænd og kvinder, tyrolerkjoler, tyrolersmykker, tyrolerforklæder og meget meget andet sjovt og spændende er blot noget af alt det, som man finder i denne kategori. Der er derfor ingen undskyldning for ikke at møde op i et fantastisk kostume eller en sjov udklædning, som man selv har sammensat – mulighederne er nemlig ikke så få. Med mere end 8.000 lagerførte varer har Festtema.dk et sortiment, der hører til blandt de største og bedste på markedet. I et basissortiment på 5.000 varer, som er til salg året rundt, går man sjældent forgæves, hvis man er på udkig efter flot udklædning.

Op til forskellige begivenheder/lejligheder, som for eksempel fastelavn, Oktoberfest, halloween, sidste skoledag og Aalborg karnevallet udvides sortimentet med sæsonvarer, så her er det virkelig muligt at få et kostume, der sidder lige i skabet. Det skal være nemt at handle festtøj online. Hos Festtema.dk har man den klare holdning, at det ikke behøver at koste en mindre formue at klæde sig på til fest og farver. Derfor bestræber man sig på at have konkurrencedygtige priser, hvor de fleste kan være med. Hvorfor ikke gå ind og se på det flotte udvalg? Det kan varmt anbefales.

Relateret læsning