Kan man imprægnere havefliser?

17 sep 2021

 

En have fyldt med fliser, med en masse græs imellem – kors hvor er det irriterende, og jeg ville da ønske at der var noget der hed imprægnering af fliser, så jeg kunne slippe for at hive det op flere gange om året. Mine unger gider ikke hjælpe mig, og det tager rigtig lang tid for mig med en dårlig ryg. Jeg elsker når haven står fin, græsset slået, ukrudtet fjernet, hækken klippet – ukrudt mellem fliserne fjernet, og vinduerne pudset. Men selvom jeg elsker at mit hus og min have skal se sådan ud, er det jo ikke nødvendigvis at det er sådan den ser ud. Mine naboers haver ser også rigtig nydelige ud, nok en smule bedre end min – men sådan er det jo bare. Heldigvis er der også gode tider hvor hus og have ikke fylder i min hverdag, og så kører jeg til stranden for at slappe af og få en dukkert i det dejlige kølige vand. Jeg tager som regel altid en lille køle taske med, hvor der er lidt mad og en kølig øl eller sodavand. Nogen gange tager jeg også bare en løbetur i skoven, hvor jeg møder dejlige mennesker jeg kan stoppe op og tale med. For det meste ønsker jeg dog bare fred og ro når jeg er i skoven, og så konkurrerer jeg med mig selv om at gøre min tid bedre og bedre. Ja, og hvor tit bruger jeg så lige min have i denne danske sommer – så kan det da også være lige meget.

Relateret læsning