Højskoleophold trender igen

04 mar 2020

Brandbjerg Højskole

Kunne du tænke dig, at få en anderledes oplevelse i form af et højskoleophold, så kunne et sommerhøjskole ophold på højskoler i Jylland og særligt Brandbjerg Højskole ved Jelling i Midtjylland lige være det helt rette for dig. Du kan få meget mere viden og information omkring Brandbjerg Højskole, ved at tilgå linket, som vi anviser lige her brandbjerg.dk

En oplevelse for livet

Der er en stigende søgning til højskolerne igen, og det er både højskole Jylland, Fyn og Sjælland. Der er igen et ønske om, at kunne komme til at fordybe sig, og udvikle sig i nogle anderledes rammer, end man er vant til. På højskolen er der plads til at være den du er, ja faktisk er det en del af hele konceptet på højskolen, at her kommer man som den man er, og alle har en plads at udfylde. Denne form for rummelighed, anerkendelse og respekt for mennesket, er noget som mange savner fra det samfund, vi alle er en del af, hvor der i stigende grad, er tale om alt for meget ensartethed. Vi mennesker er forskellige,og det kan ikke nytte noget, at benægte eller prøve at ændre på det, for det vil altid blive en tabt kamp. Mange unge mennesker melder idag om store problemer med identitet, hvilket også ses i statistikkerne, hvor unge mennesker og endda børn taler om mistrivsel på et niveau, der aldrig tidligere er set. Det er noget, vi som samfund skal tage aldeles seriøst, for de er vores fremtiden, og skal tegne landet fremadrettet.

Mulighedernes ophold

Et højskoleophold burde nærmest være obligatorisk for alle, fordi det er så givende og dannende for et menneske, og især i disse strømlignede moderne tider vi lever i nu, og som også rækker ind i fremtiden, er det vigtigt, at vi som mennesker for tid, rum og plads til at udvikle vores helt unikke kerne.

Relateret læsning