Følelser og nærvær

14 maj 2022

Jeg har lige haft et forløb hos uskyldenshjerte.dk – som formåede at give mig så meget ro på, at der kom styr på mine følelser, så jeg kunne være mere nærværende med mig selv og andre. Det var lidt af en personlig udviklingsrejse og med spiritualitet ind over. Spiritualitet skal ikke forstås, det er væren ligesom (k)ærlighed. Og for mig var det at finde min naturlige væren og undgå mit maskespil. Jeg blev behandlet ordentligt, jeg følte mig set, mødt og forstået – hvilket gjorde at jeg hurtig følte mig tryg i terapeutens hænder. Der var mange forskellige tilgange jeg kunne vælge imellem, men for mig lød det lidt sjovt med hypnose – så det ville jeg da prøve, og hvis jeg så kunne slippe for at tale så meget selv, var det optimalt.

Uskyldenshjerte.dk og hypnose til nærvær

Det var både sjovt at prøve med hypnose for at få mere nærvær til sig selv – og så virkede det, og det var jo hele formålet. Jeg ved faktisk ikke hvad jeg havde forestillet mig, da jeg sagde ja tak til hypnose, men jeg kom ikke til at rende rundt som en høne og sige kykliky. Vi fik også lavet en kontrakt inden vi gik i gang med noget som helst, det kunne jeg godt lide, for så havde jeg fået forventnings afstemt tingene inden vi gik i gang. Jeg ville bare tilbage til den gamle mig med mere nærvær til mig selv, og det hjalp de mig med. Og jeg har det så godt i dag.

Relateret læsning