Få styr på billetsystemet, gør det digitalt

25 feb 2016

Digital løsning til billetsystemer

Som så mange andre steder i samfundet, er der flere og flere ting der digitalisering med tiden. Så hvorfor ikke også begynde at bruge digitale løsninger indenfor billetsystem. Det er allerede lavet flere forskellige systemer og et af disse billetsystem er udviklet af navipartner.dk, billetsystem. Det er blandt andet et smart system hvor man som, for eksempel en museums attraktion kan gøre det muligt at købe billetterne hjemmefra, i den dertil indrettede museum webshop.

Brugerdefineret system

Der er mulighed for i billetsystem navipartner.dk, billetsystem, at brugerdefinere hvilke typer billeter der skal være tilgængelige. Dette giver mulighed for at oprette forskellige billetvari­anter ? fx som gruppebilletter, ungdomsbilletter, familiebilletter og så videre. Yderligere er det også muligt med dette billetsystem at give billetterne gyldighed fra brugerdefinerede tidspunkter – Det kunne være den dag billetten er købt, det kunne være en uge senere, eller måske en dato valgt af kunden selv.

Miljøvenlig løsning

Dette digitale billetsystem via museum webshop, giver mulighed for at spare en papir til print af billetter. Det foregår sådan at gæsterne/kunden køber deres billetter via den førnævnte museum webshop og derefter får de tilsendt billetten via e-mail lige efter købet har fundet sted. På den spares der ressourcer ved ikke at skulle printe billeterne og derefter sende dem afsted til kunden. Derudover er det også muligt at billetfilen kan optimeres, så streg­koden nemt kan skannes fra en smartphone. Med dette digitale billet system og der samtidig nemt at få et overblik over det totale antal af solgte billetter.Billet system er koblet sammen med en database der holder styr på hvor mange billetter der er blevet solgt. Dét er et smart billet system.

Relateret læsning