Drømmekøkken og finansiering hos kitchenbutler.dk

13 mar 2022

Det kan være svært at låne penge til forbrugsgoder, og især hvis man ikke lige har friværdi i ens bolig – men det kan lade sig gøre. Jeg fik for eksempel finansieret mit drømmekøkken der hvor jeg købte mit nye køkken, nemlig hos kitchenbutler.dk. Jeg troede, nok som så mange andre der står og skal have et nyt køkken, at det kan da ikke koste den store bundegård. Nej, det gør det heller ikke, men hvorfor ikke få sit drømmekøkken, når det nu kan lade sig gøre, og man kan få det finansieret gennem kitchenbutler.dk. Det at jeg kunne få mit drømmekøkken finansieret der hvor jeg købte mit køkken, gjorde så også at jeg valgte andre ting end hvis jeg skulle have holdt mig til det budget jeg havde lagt for mit nye køkken.

Alt til mit drømmekøkken hos kitchenbutler.dk

Jeg fik alt, og jeg mener alt – indbygningsovne, køleskab, opvaskemaskine, og vaskemaskine – speciel dobbeltvask, udtræksskab, spot i de køkkenelementer med glas, skuffer med slow lukning. Det kostede lidt her og der, men jeg havde taget den beslutning, at nu skulle det være – jeg ville selv bestemme hvordan mit køkken skulle se ud og nem at arbejde i. Kitchenbutler og deres hjemmeside kitchenbutler.dk hjalp mig igennem hele min proces med at udvælge og opmåle det jeg ville have i mit køkken. Det tog ikke særlig lang tid at planlægge og få finansieret, og inden jeg så mig om, så var mit drømme køkken blevet en realitet, og jeg nyder det hverdag jeg arbejder i det.

Relateret læsning