Barlife

17 apr 2020

Imens vi alle opfordres til at blive så meget hjemme som overhovedet muligt, og alle barer, cafeer og diskoteker er lukket, kan man med rette flytte festen hjem til sig selv. Dette er bestemt ikke ensbetydende med, at man skal invitere gæster, man kan i stedet holde fest med hinanden på afstand eksempelvis via facetime eller en app på telefon eller computer. Link

Vil man samtidig have lidt lækkert bar tilbehør til sin egen lille hjemmefest, kan man med rette klikke ind på www.barlife.dk Barlife er en webshop, hvor man kan købe alt hvad hjertet begærer indenfor bartilbehør. Dette gælder således både decideret hardware, som vinkøleskabe, champagnekølere, shakere og meget meget andet. Men man også købe drikkelse, så hele ens barskab kan blive fyldt op af lækre ting, som man igen kan lave festlige drinks og smagsfulde cocktails ud af.

I øjeblikket er der stor udsalgsfest på www.barlife.dk og der er således masser af rabat at hente. Rabatterne gælder både på drikkelse såvel som tilbehør, hvor man eksempelvis kan købe en flaske Friedrichs dry gin til kun 199 kr. (Normalpris er 379 kr). Skal man have nogle smukke glas at drikke sine gindrinks af, finder man også et stort udvalg af ginglas, så man kan rigtig kan gøre sin bar autentisk.

Udover bartilbehør af både vådt og tørt, så kan man også købe mange andre ting. Dette tæller blandt andet en pizzaovn fra La Hacienda, som lige nu er nedsat til 599 kr., hvilket er halv pris i forhold til normalprisen. Skal grillmesteren eller grillmesterinden også klædes godt på til ikke at fedte på tøjet, kan man hos Barlife købe en rustikt læderforklæde fra Haws, som koster 599 kr.

Der er virkelig mange lækre ting hos www.barlife.dk og det hele kan bestilles og betales på webshoppen, hvorefter det bliver sendt afsted. Man behøver således ikke bevæge sig ud for at få en fest derhjemme.

Relateret læsning